Lonc visszérrel. ETTEst 2019.09.12. - Szondy György: Mi az Ido? fájdalom és duzzanat visszerek


Részletesebb cikk a Bach virágterápiáról Azoknak, akik a múltban, régen elvesztett barátok, boldog pillanatok emlékeiben élnek, vagy be nem teljesült ábrándokat kergetnek, s nem hiszik el hogy lehetnek még olyan boldogok, mint amilyenek a régi szép időkben voltak.

lonc visszérrel

A Jerikói lonc a kóros nosztalgia elleni szer. Felébreszti a dienogest visszér és a valóság iránti érdeklődést, elhalványítja a feltörő emlékeket.

lonc visszérrel

Segítséget nyújthat honvágy, nosztalgikus ábrándozás és különösen szomorúság esetén ami alapvetően annak a jele, hogy az ember nem képes elfogadni egy új élethelyzetet, mivel az előzőt szebbnek tartja. Javítja az új, barátságtalannak tűnő életkörülményekhez való alkalmazkodás képességét.

Leépíti a valóság tagadásában gyökerező hajlamot a különböző szenvedélybetegségek kialakulására. A Bach-virágeszenciák kizárólag dr.

lonc visszérrel

Edward Bach és munkatársai Nora Weeks, Victor Bullen eredeti útmutatásai és irányelvei alapján készülnek. A növényények jelentős része nálunk is megtalálható vadon a hajdani Nagy-Magyarország területén szinte mindegyik!

A Magyarországon vadon nem élő növényeket sülzanót, olajfa eredeti előhelyükön kerestük meg és ott készítettük el belőlük az anyaeszenciát.

lonc visszérrel

Az elkészítés módja napoztatás ill. A frissen elkészült sorozatból számos, a Bach-terápiát illetve az angol eszenciákat évek óta alkalmazó, nagy tapasztalattal bíró hazai szakembernek lonc visszérrel kipróbálásra illetve összehasonlításra. A visszajelzések meglepően egyértelműek és kedvezőek voltak: szinte mindenki jobbnak lonc visszérrel a hazai sorozatot az angolnál.

lonc visszérrel

Ennek magyarázata egyrészt a manufakturális kivitelezésben az eszenciák előállításának egyetlen lépésében sem alkalmazunk gépeket, az üvegek töltése is egyenként, kézi munkával történik az élelmiszerhigiénai előírások betartásával, az ÁNTSz által ellenőrzött laborbanmásrészt pedig abban keresendő, hogy a lehetőségekhez mérten hazai, illetve a Kárpát-medencéhez a lehető legközelebb élő, vadon termő növényeket használtunk, ezek pedig nyilvánvalóan jobban harmonizálnak az itt élő emberekkel, mint a nyugat-európai példányok.

Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

lonc visszérrel

Értékelem a terméket.