Visszér szkleroterápiája, Ideális megoldás lehet a szkleorterápia:


Rendelőmben rendelkezésre állnak a kor elvárásainak megfelelő korszerű eszközök injekciós és visszeres fürdőben párolható visszérkezelésre, kis sebészeti beavatkozásokra.

visszér szkleroterápiája termékek a visszerek a lábakon

Az artériás és vénás betegségek véglegesen nem szüntethetők meg. Életen át tartó ellenőrzést, gondozást követelnek azért, hogy megakadályozzuk a betegség előre haladását, megelőzzük újabb érszakaszok megbetegedését.

Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Injekciós kezelés szkleroterápia, habszkleroterápia Az injekciós kezelés során a kezelendő vénába olyan gyógyszert juttatunk, ami károsítja a véna belhártyáját, így az egymással szemközti vénafalak, külső nyomás kompresszió segítségével összetapadnak, majd hegesednek.

Seprű vénák szkleroterápiája Ez a kezelés elsősorban a kisebb vénák és a seprűvénák eltüntetésére szolgál.

visszér szkleroterápiája a láb a varikózis után zsibbad

Nagyobb visszér szkleroterápiája esetén fokozhatjuk a hatást, ha a szklerotizáló anyagot hab formájában juttatjuk a vénába. Ez a technika, ultrahang vizsgálattal kiegészítve véna főtörzs és perforáns véna kezelésre is alkalmas.

Visszérbetegség: Mi az a szkleroterápia?

Nagy oldalágak esetén a kezelés után néhány nappal, szükséges lehet a megalvadt vér kiürítése, amely tűszúrással történik. A kezelést követően pólya vagy kompressziós harisnya viselése szükséges. Kompressziós harisnya használati ideje a kezelt vénák nagyságától függ, néhány naptól, néhány hétig tarthat.

visszér szkleroterápiája Ádám alma receptjei a visszér ellen

A visszér szkleroterápiája száma a visszeresség mértékétől és fajtájától függ. A kezelt területen az elzárt vénák felszívódási ideje hét.

  1. Budapesten és Székesfehérváron is elérhető!
  2. Szkleroterápia (sclerotherapia) - Dr. Sepa György érsebész
  3. Visszér kezelésénél végső soron a már nagyon kitágult visszereket mesterségesen össze kell zárni, vagy el kell távolítani - visszér műtét.
  4. Visszérbetegség - Milyen mellékhatásai vannak a kezeléseknek?

A legnagyobb gondosság mellett is kialakulhatnak szövődmények. Néhány ezrelékben a gyógyszerre allergia jelentkezhet. A kezelés alatt és azt követően 1 hónapig szauna, napozás, tartós meleg fürdőzés tilos, ajánlott bőséges folyadékbevitel, könnyű testmozgás.

Dr. Sepa György Érsebész - Visszérkezelés Újpesten (30)881-2587

A kezelés termokoaguláció elvén alapul. A nagyfrekvenciás rezgés hőhatást vált ki, amely egy vékony tűn keresztül eljut a vénába.

visszér szkleroterápiája phlebitis thrombophlebitis visszér

Roncsolja a kapilláris falát, a benne lévő vér hirtelen megalvad, sejtekre esik szét. Bármely testrészen alkalmazható pl. Fertőző bőrbetegség, fém allergia, terhesség és szívritmus-szabályzó viselése esetén ez az eljárás nem javasolt.

További információkért görgessen Injekciós kezelés A szkleroterápia a seprűvénák legelterjedtebb kezelése. Az injekciós kezelés ambuláns kezelési módszer. Nem jár különösebb fájdalommal, altatást, érzéstelenítést nem igényel, nem hagy hátra heget. A szkleroterápia az alábbi esetekben igazán hatásos: visszér szkleroterápiája mm-nél vékonyabb, vörös színű, nyomásra elhalványodó apró értágulatok; mm átmérőjű, sötétvöröstől a kékig terjedő színű, nyomásra nem teljesen elhalványodó seprűvénák; mm átmérőjű, kékes, sötétlilás színű értágulatok, amelyek akár elő is domborodhatnak; A szkleroterápia menete A szkleroterápia során a kisebb erek, oldalágak és seprűvénák kezelésére az orvos speciális folyadékot fecskendez az erekbe, ezzel mesterségesen gyulladást okozva az érben és annak környezetében.

A kezelt területen a bőr mikrosérülésein kialakult kicsiny visszér szkleroterápiája hét alatt eltűnnek. Szövődmény gyakorlatilag nem ismert. Az idő múlásával újabb vénatágulatok kialakulása várható, amelyeket néhány évente megismételt kezeléssel ismét meg lehet szüntetni.

Hogy pontosan melyikre van szükség, azt szakorvos dönti el, aki figyelembe veszi az állapot súlyosságát.

Pókvénák rádiófrekvenciás kezelése.